Tips til privatøkonomi

Hvis du spekulerer hele tiden, hvor dine penge vil, overveje, hvor meget din daglige vaner koster dig. Min forkærlighed for brown sække ville sætte krydret alkoholikere til skamme. Hver søndag aften, jeg kogte op en stor fest og divvied det i portioner til arbejdsuge forude. Indeværende oplagt mig om en grand et år. Over en karriere, med renters rente, er det langt over $100.000 lige der. Jeg købte min madpakke om fredagen til at blive rask. Hvis du ønsker en friskere frokost eller mere variation, gøre en ekstra portion til aftensmad og sætte det i en container til næste dag.

Gem automatisk. Opsætning af automatiske besparelser er den nemmeste og mest effektive måde at spare, og det sætter ekstra penge ud af syne og ude af sind. Hver lønperiode, har din arbejdsgiver fratrække et bestemt beløb fra din lønseddel og overføre det til en pensionering eller opsparingskonto. Spørg din HR repræsentant for flere detaljer om hvordan du kan konfigurere dette. Eller hver måned, har din bank eller kreditforening overførsel et fast beløb fra din checkkonto til en opsparing eller investeringskonto. Læs mere om automatiske besparelser her.

Hænge ud med folk, der ikke kan lide at gå ud hele tiden og gå hog vild på middag. Tilbringe mere tid sammen med mennesker, der nyder at have potluck middage, spille brætspil, besøger genbrugsforretninger. At tage fordele af de mange gratis arrangementer i dit område.

Ikke ser på et bibliotek som bare et sted at låne bøger. Se på det som en gratis plads til at gøre alle mulige ting jeg har brugt det til at lære et fremmedsprog, møde mennesker, bruge internettet i en knivspids, tjek film og cd’er, grab gratis Lokalaviser og holde på samfund begivenheder. Bedst af alt, koster det ikke en øre.

Dagens tilbud link er på den øverste linje af Amazon site, men det er let at rulle lige ved. Klik for at se elementer med de største rabatter på webstedet. For at virkelig forkant af pack, tilmelde dig til den daglige tilbud email, som sender de bedste tilbud til dig i stedet for anden vej rundt.

Der er tre typer af indkomst, og de er ikke behandlet ens. Denne viden kan hjælpe dig med at forstå din skat og hvilken indkomst du at gøre mere af. De tre typer af indkomst er: 1) arbejdsindkomst (ligesom hvad du gøre fra din dag-job), 2) portefølje indkomst (indkomst du gøre fra aktiemarkedet, når dine investeringer går) og 3) passiv indkomst (indkomst du gøre fra aktiver du ejer, mens ikke aktivt arbejde ( f.eks.: lejeindtægter eller business indkomst). Hver type af indkomst er beskattet forskelligt, også. Du betaler en højere procentsats i skat fra aktiv indkomst end fra portefølje indkomst, typisk. At kende de forskellige typer af indkomst kan hjælpe dig med bedre at forstå, hvordan dine penge fungerer, og hvordan du kan spare på afgifter, også.

Der er ingen grund til at have 17 dyrt (og giftige) flasker af kemikalier under vasken til at tackle forskellige rengøringsopgaver. Med disse to ingredienser kan du lave dit eget toilet renere, køkken spray, tæppe renere, ovn renere, drain renere, shampoo, tænder fløde, og body scrub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *