Det er en god idé at få vejhjælp – se priser her!

Vejhjælp er en stor ting at have for, at det kan få dig ud af et dilemma, når du rejser. Der har været nogle bevægelse i denne sektor med nogle hjemmesider giver dig mulighed for at oplyse, hvad du ønsker i en forsikring eller vejkontrol bistandspolitik. Derefter kan du hurtigt af hvor mange stjerner er vist, hvordan lukke dette citat er at alt hvad du behøver form din politik. Det er et stort skridt i den rigtige retning, men stadig ikke nok til at tage det for pålydende. Forsikring er dyrt nok uden en indkøbspolitik, der ikke vil dække dig for din personlige livsstil eller køre rutiner.

Sjov historie, når jeg brød sammen, fyr der kom ud ville spørge mit navn og derefter spørge, hvis jeg var så-og-så ‘s datter (jeg boede i den område far arbejdede). Far fandt altid, jeg havde kaldt dem før jeg selv fik hjem! Busted-mest af tid jeg var nødt til at kalde tjm, fordi jeg havde kørt tør for brændstof (jeg var håbløs på at huske at top op), eller fordi jeg havde efterladt i dagtimerne på og drænede batteriet.

Desuden, hvis du har et problem, skulle virksomheden medlem ankomme på scenen i tide. Nogle virksomheder tilbyder en rettidig ankomst garanti, som er en god indikation af at hjælp ankommer hurtigt. Dog, denne funktion indgår ofte kun på præmie eller elite planen muligheder og kan være et ekstra gebyr.

Mange af os kender gispende lyden af en bil kører ud af gas, eller den pludselige bekymring når et mærkeligt lys på bilens instrumentbræt signalerer, at noget er galt. Indtil for nylig, bilister havde få valgmuligheder for akut vejhjælp og måtte gå med en af et par kendte virksomheder. I dag, men tilbyder mange forsikringsselskaber overkommelige vejene dækning, der beskytter dig, når en vejsidebombe nødsituation opstår.

En god førstehjælpskasse bør har alt hvad du behøver at tage sig af mindre sår og skrammer på vej, og det bør også være nyttigt til behandling af mere alvorligt tilskadekomne, indtil de kan få ekspert lægehjælp. Vi kan lide det eventyr medicinsk Kits eventyr førstehjælp 2.0 designet til behandling af op til fire personer, det kommer med alt, hvad en road-tripper behov, herunder nogle 67 elementer inde (hvis du tæller). Dette kit omfatter alle de elementer, at Røde Kors anbefaler og supplerer dem med sådanne nyttige bits som en generøs 10 yards af tape, molskin for vabler, AfterBite insekt nødhjælp og endda et lille kompas. Det kommer i en 6 x 9-tommer, lynlås, blød-sidet pack, der er kompakt nok til at passe ind i en handske boks men ikke så lille, at du ikke kan tilføje, siger, et par flasker af receptpligtig medicin. Fordi det vejer bare et pund, kan du endda overveje at bringe det på dagen vandreture.

Vores familie rejser flittigt og vi hører til den canadiske Automobile Association (CAA). Som en affiliate med AAA får vi alle de gratis kort, rabatter på hoteller og attraktioner samt tjenesten road-side. Medlemskabet er med føreren, ikke bil så når vi lejer i USA, har vi stadig AAA på udlejningsbilen.

Nogle selskaber dækker også trække påhængskøretøjer såsom båd trailere. Men med de fleste virksomheder, det er et ekstra gebyr at medtage vejhjælp for disse varer. Hvis du køber dækning for disse varer og dit køretøj bryder ned mens du trækker traileren, selskabet dækker bugsering til både bilen og traileren.

Se også vejhjælppriser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *