94 kreative måder at spare penge i dag

Hver måned vi ender med at bruge mere og føle strækningen over finansielle forpligtelser. Ofte folk synes om at spare mere end at gøre det alvorligt. Denne recession periode og efterfølgende lamed vækst, har tvunget os til at give nogle seriøst til at styre privatøkonomi med forsigtighed for at spare nok. Denne artikel giver nogle væsentlige input vedrørende administration af privatøkonomi. Hvis du betaler et månedligt gebyr for din kontrol eller opsparingskonto, vil du drage fordel af forsker nogle nyeste Bank tilbud derude. Ikke kun gøre nogle banker tilbyder sign-up bonusser alene for at åbne en konto og opsætning af direkte indbetaling, men nogle tilbyder attraktive renter til nye kunder så godt.

Hvis du ikke betaler for noget, du ikke kunden – du er den vare, der sælges. TV har gjort det siden for evigt. De gav os gratis shows for at se, og derefter solgt vores øjne til annoncører. De fleste mennesker var glade for at foretage denne afvejning, fordi den krybe faktor var ikke så indlysende. Sure, morgen tegnefilm løb annoncer for børnenes legetøj og Happy måltider, men målrettet var temmelig Google og Facebook mfl, vi har krydset ind i en ny æra af mega-creepiness.

Ifølge det amerikanske Department of Energy, kan windows tegner sig for mellem 10% og 25% af et hjem varmeudgifterne ved at lade varmen. Udskiftning af dårligt udfører windows vil i sidste ende betale for sig selv, selv om det oprindelige udlæg til nye vinduer kan være uoverkommelige.

Holde et budget, det er nemt at forpligte sig til ambitiøse besparelser mål, men hvis du ikke har nogen måde at holde styr på dine udgifter, du vil finde, at det er vanskeligt at opnå dem. For at holde dine finansielle fremskridt på spor, prøv budgettering ud din indkomst i begyndelsen af hver måned. Tildele en fast del af din indtægt til alle dine store udgifter forud for tid kan hjælpe med at sikre, at du ikke spilder penge, især hvis du opdele faktisk hver lønseddel efter dit budget så snart du får det.

Aktivallokering er den plan, du har angivet for dine investeringer. Ligesom Ramit Seti siger i jeg vil lære dig at blive rig, er din investeringsplan vigtigere end din faktiske investeringer.” Hvis du beslutter dig for en plan for din portefølje er 75% aktier, 15% obligationer og 10% marked diversifiers, er dette din plan eller aktiv allokering. Afhængig af hvem du taler med, er det formentlig vigtigere end den faktiske aktier, obligationer eller marked diversifiers, du har i din portefølje. Hvis du investerer på egen hånd, uden en professionel, tage sig tid til at lære om aktivallokering – det ikke er også vigtigt at.

Det eneste problem med at bringe din egen meds er at de skal gå til apotek og identificeres mærket og at kunne være tidskrævende, din dosis ville sandsynligvis skyldes før du kunne få dem tilbage. Dette gøres fordi samme p-piller kan være en anden farve på grund af forskellige manufacturor. Vi ikke opkræver for væv, faktisk vi smide dem væk hvis du ikke bruger dem. Der opkræves et værelse og alt i rummet er inkluderet, du er ikke faktureret for hver vare, det er i prisen for værelset. De fleste hospitaler har bistand til rådighed, og de vil gennemgå din regning og hjælpe med det. Jeg kan se dette en masse. Folk nødt bare til at søge hjælp.

Mens du kan frygter tanken om at opgive din elskede morgenkaffe eller brun-sække din frokost på en regelmæssig basis, hvis du er villig til at foretage et par mindre ofre, kan du akkumulere $1.000 ret hurtigt uden at skulle gå på kompromis med de store ting. Forestil dig, at hver gang du går til at arbejde i stedet for sprang for bus billetpris, du barbere $2 off din pendler. Smide i $2 du sparer ved at lave din egen kop joe og $6 kan du nemt spare ved pakning din egen sandwich, og du ser på en ekstra $12 om dagen. Hvis du gør det to gange om ugen, vil du have at $1.000 til din rådighed inden for et års tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *