7 fordele og 7 ulemper ved lydbøger

Bortset fra en equalizer, det har en mulighed for at øge lydbogen volumen for op til ni decibel mere. Følg os på Twitter og tilmeld dig vores nyhedsbrev for endnu flere anbefalinger og eksklusivt indhold. Hvis du er en af dem, lydbøger er den perfekte måde for dig at studere, da masser af universitetsbøger og endda foredrag er optaget i lydbog format. Hvis du klikker på nogen af dem, det beder dig om at søge titlen på lydbogen på de respektive websteder, så du kan købe sin e-bog eller udskrive version. Det har også evnen til at søge efter dækker via Google Billeder, som kan gøres i-app. Oven i alt dette, det har også nogle grundlæggende funktioner som søvn timer, Android auto integration, afspilning hastighed, spole frem, spole tilbage og evnen til at personliggøre dækker ved hjælp af downloadede filer eller via online. Det grøfter fancy lydbog dækker til fordel for tekst og farverige baggrunde.

Hvis din lydbog har flere lydfiler, det næsten “kombinerer” dem i ét spor. Under kølerhjelmen kan du importere en mappe eller lydfiler og endda vælge flere placeringer på telefonen. Men det bringer os bare til et andet praktisk aspekt af digitale lydbøger, det faktum, at de nemt kan konverteres til standard audio-cd’er med gratis software. Det anbefales, fordi optagelsessoftwaren kræver, at din stemme er af samme intensitet og kvalitet. Så hvis din fil ser ud til at være af lav kvalitet, kan du nemt pumpe op volumen uden først at redigere den. Her er hvad jeg gjorde for at få mix lige højre: Jeg gled de vigtigste system volumen knappen lige til 50% derefter spillede noget musik gennem alle højttalerne. Så kommer en anden kategori kaldet non fiction historier. Vi forstår, at for paperback purister kan det virke som en litterær forræderi at droppe dreje sider til at knalde på en skærm, men ville en bog hengiven passere op en undskyldning for at fejre deres foretrukne litteratur og historier?

Men hvis Scribd beslutter, at du læser for meget hver måned, kan der blive sat begrænsninger på din konto. Men det har ikke mulighed for at vælge flere steder og en funktion til at ændre coveret. Selv om det mangler et godt design, det har nogle trækker-søvn timer, der kan nulstilles ved at ryste, Android auto integration, sync støtte til flere enheder, og andre brugerdefinerede funktioner. Stream bestsellere som The Brief Wondrous Life of Oscar Wao (fortalt af Lin-Manuel Miranda), mens du forbereder middag eller lytte til Roy Dotric læse dig A Game of Thrones: A Song of Ice and Fire på din pendler til arbejde. Og når du nyder din lydbog, men du ved et uheld lukket app, ærgre sig ikke som det husker din sidste position.

Det bedste er, at jeg ikke har brug for lys eller siddende stilling til at læse bogen. Du kan også tilføje bogmærker, så du kan vende tilbage til den sidste position, gratis lydbog du lyttede til. Det er gratis, og du kan afmelde dig til hver en tid. Tak for at være sådan en stor leder her. Her kan du finde romantik, thrillere, fykologi. Den tynde: det har de grundlæggende funktioner, som du kan finde i enhver lydbog afspiller. VoiceOver fortæller dig navnet på hver spilleliste, så det er nemt at skifte mellem dem og finde den ønskede uden at kigge. Også hvis du har en bærbar musikenhed som en iPod eller Zune, kan du overføre den downloadede musik til din enhed til at tage med dig i din bil, til at arbejde, til gymnastik, eller hvor nogensinde du ønsker at lytte til musik.

Det er rigtigt, at i e-bog markedet, de fleste udgivere ikke vil have dig til at få fat i de e-bog filer, du køber via online forhandlere. I første omgang, denne ene kan synes som om det ikke er meget anderledes end de apps førnævnte. Det har måske ikke funktionen til at vise covers, men designet er ikke dårligt. Bemærk, at hvis du køber noget i en af vores indlæg, kan The Daily Beast indsamle en andel af salget. Det giver også mulighed for at spille musik, som man anbefaler baseret på din interesse og valg. Hvorfor ikke bare bruge musikafspillere på din telefon i stedet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *