10 tips til at arbejde med en entreprenør

Dette er det år, du går alle ud. Du vil bygge et dæk, tilføje en veranda, opføre en havepavillon eller lægge en gårdhave. Du har gjort forskning. Det er godt inden for din formåen og du ser frem til tilfredsstillelsen af at skabe en struktur af skønhed.

Eller ej. Ja–du ønsker at gå videre med en udendørs struktur, men for dig, det er ikke et gør det selv projekt. Hvordan kan du finde den rette person til at gøre det for dig? Her er 10 tip til ansættelse og arbejde med en entreprenør.

1. planlægge projektet omhyggeligt. Klip billeder, lave skitser, Skriv en beskrivelse. Dette vil hjælpe dig præcist formidler til kontrahenten hvad du ønsker det færdige produkt skal være.

2. Lav en liste over kontrahenter. Spørg dine naboer eller venner for navne af velrenommerede håndværkere. Kontakt materiale leverandører–lumberyards, for eksempel– og bede om anbefalinger.

3. få mindst tre skriftlige bud til projektet, men ikke give efter for fristelsen til at automatisk acceptere det laveste bud. Et højere bud kan være værd at prisen i bedre materialer, håndværk og pålidelighed. Hvis du får en meget lavt bud, har kontrahenten lavet en fejl eller glemt at byde på alt, hvad du ønskede. Hvis de har bevidst lav-bud, kan de bruge billigere materialer eller tage genveje til at gøre en fortjeneste.

4. mange stater og provinser kræver registrering og/eller licenser. For USA, giver www.nationalcontractors.com dig et udgangspunkt for din tilstand og type af byggeri. Klik på Kontrollér entreprenører licens. Hvis licenserne er nødvendige i din jurisdiktion, være sikker på at bede om at se din entreprenør licenser og være sikker på, at det ikke er udløbet.

5. Bed om referencer og derefter tjekke dem ud. Kig på projekterne og spørge de tidligere kunder, hvis de er tilfredse med kvaliteten af arbejdet, hvis det var startet og afsluttet på tidsplan, og hvis det er komplet.

6. få en signeret, skrevet kontrakt og være sikker på du forstår det. Byggeri entreprenører Board of Oregon hævder, at den største årsag til boligejer-entreprenør tvister den skriftlige kontrakt: ikke at have en, at have en dårlig en, eller at have en alle ignorerer. En god kontrakt bør omfatte:

Virksomhedens navn, adresse (ikke en postboks) & telefonnummer, navnet på den bygherre, entreprenør og licens nummer, hvis det er relevant

En detaljeret projektbeskrivelse

En materiale liste

En erklæring om, at alle nødvendige tilladelser og inspektioner er ansvarlig for entreprenøren

Start og afslutning datoer

Garantier for håndværk, længden af garantien, og specielt hvad er dækket og hvad der ikke

Entreprenørens garanti at han bærer ansvarsforsikring og worker’s kompensation dækning

En erklæring om, at oprydningen vil blive udført af kontrahenten

Den samlede pris- og betalingspolitikker tidsplan

Være på vagt over for hver time, tid og materialer eller beregning af omkostninger plus prissætning, hvor den endelige pris bestemmes ikke indtil færdiggørelsen af projektet. Selv om det kan synes højere, kan en fast pris give dig den bedste beskyttelse og pris.

Være forsigtige med upfront betaling for mere end 15% af den aftalepris.

Tidsplan og kriterier for hver rate bør defineres klart i kontrakten.

Enhver rater bør ikke være forpligtet på en bestemt dato, men korreleret til at arbejde er afsluttet.

Ikke betale kontant. Et velrenommeret builder vil bede om en check.

7. foretage ændringer i projektet skriftligt med en “arbejde ordreændring” til at undgå misforståelser og overraskelser.

8. holde husdyr og børn væk fra byggepladsen. Dette vil sikre ikke blot deres sikkerhed, men også for arbejderne. Desuden, det hjælper med at holde projektet på tidsplan.

9. Inspicer arbejde regelmæssigt.

10. betal direkte og omgående efter kontrakten.

Først og fremmest, du skal føle sig godt tilpas, kommunikere med din entreprenør. Hvis du fornemmer, han bliver undvigende, når du murerfirma får et tilbud, vil ikke det få nogen bedre i byggeperioden. Finde nogen der forstår du du forstår, og der er åbent og ligefremt.

Arbejde med en entreprenør tager lidt forberedelse, men følgende fremgangsmåde er det værd. Du ser frem til din nye udendørs plads?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *